torstai 16. helmikuuta 2012

Toinen päivä kotona: ensi kohtaaminen lampaan kanssa

Musti kiljunut aamulla tunnin portin takana muutaman metrin päässä minusta. Se oli varsin kovaäänistä ja raivokasta kiljuntaa ei mitään pientä vikinää. Käymme titaanien taistelua, jossa otin tylyn aseen kukkasumutuspullon. Pari kertaa pieni suihkaisu  kädenlämpöistä vettä nassuun päin juuri kesken kiljunnan  keskeytti rääkymisen. En sano sille mitään, van kun Musti on hiljaa niin kiitän sitä ja palkkaan namulla. Päivällä se nukkui portin takana ja nyt illlalla se on siellä uudestaan tarkoituksena että Musti viettää yönsä siellä. Kaksi edellistä yötä kului boxissa sängyn vieressä. Nyt se on iltaruoan jälkeen siellä rauhallisena parin vikinäyrityksen jälkeen, jotka loppuivat kun rykäisin.

Tänään Musti teki kenttäretken Lielahteen, kävi Barffikaupassa ja  Teemerin eläintarvikeliikkeessä. Se oli kovin reipas ja käveli ihan itse punaisessa takissa rinnallani, toki varuiksi jalkani tuntumassa.Muisti ansaitsi uuden skini-lelun vingutettavaksi. Illalla käytiin vielä Kirjastoautolla joka pysähtyy parin  sadan metrin päähän kotoani.

Musti kohtasi myös ensi kerran lampaan tosin taljan muodossa. Siinä on kiva kölliä.

Musti har gjort med bussen en fältresan till närmaste djuraffären. Hon var väldig rask och tjänade en ny leksak.. På kvällen hon var med mig i bokbussen, som har stoppen några hundra meter från mitt hem.
Hon gå väldig bra i koppel, då  Musti gå nära min fot -man ju vet aldrig om nånting farlig kommer.

I dag Musti tråffade sin första får,  bara en form av päls, men  Musti mysar gärna på pälsen.

.

1 kommentti: